ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI: 26 Kasım bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, hangi isimler var? Yeni bölüm ' Karışık Kaset' konsepti ile geliyor!

Güncelleme Tarihi:

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI: 26 Kasım bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, hangi isimler var Yeni bölüm  Karışık Kaset konsepti ile geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 19:38

Şarkılar Bizi Söyler konukları yeni bölüm fragmanı ile belli oldu. Her cumartesi ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu. Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm; Hüsnü Şenlendirici, Sibel Can ve Hakan Altun sunuculuğunda bu akşam da izleyenlere müzik ziyafeti çekmeye hazırlanıyor. Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta ' Karışık Kaset' konsepti ile sevilen şarkılar seslendirilecek. Türkiye'nin sevilen sanatçıları, bu akşam da ekran başındakileri müziğe doyuracak. Peki, bu akşamki Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, hangi isimler var? İşte, Şarkılar Bizi Söyler 59. bölüm fragmanı ve konukları hakkında ayrıntılar..

Haberin Devamı

Şarkılar Bizi Söyler 59. Bölüm Fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Karışık Kaset" konsepti yaşanacak. Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler konukları merak ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte, Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm fragmanı ve konukları...

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YENİ BÖLÜM KONUKLARI KİMLER?

26 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları İrem Derici, Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş oluyor.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!