ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI 17 Haziran | Bu cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, nerede olacak? Şarkılar Bizi Söyler sezon finali 2023!

Güncelleme Tarihi:

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI 17 Haziran | Bu cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler, nerede olacak Şarkılar Bizi Söyler sezon finali 2023
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2023 18:29

Şarkılar Bizi Söyler konukları 17 Haziran Cumartesi günü yayınlanan yeni bölüm öncesi belli oldu. Kanal D'nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler sezon finali 2023 bu akşam ekranlarda canlı olarak yayınlanacak. Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Şarkılar Bizi Söyler sezon finali izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Ekranların sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'de konuklar seslendirecekleri şarkılar ile depremzedelere yardım sağlayacak. Peki, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler sezon finali konukları kimler, nerede olacak? Şarkılar Bizi Söyler sezon finali fragmanı 2023!

Haberin Devamı

Şarkılar Bizi Söyler’in deprem bölgesine yardım amaçlı düzenlenen sezon finali bölümü 17 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşiyor. Şarkılar Bizi Söyler sezon finali konukları kimler, nerede olacak?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Şarkılar Bizi Söyler’in deprem bölgesine yardım amaçlı düzenlenen sezon finali bölümü 17 Haziran Cumartesi akşamı Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla Kanal D’de…

ŞARKILAR BİZİ ÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Şarkılar Bizi Söyler’in Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleşecek olan bu çok özel bölümünde Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici kendi repartuarlarında yer alan sevilen şarkıları söyleyecek. Gece boyunca Boğaz’ın ışıkları altında Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği’nin en güzel şarkıları söylenecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!