Sandık Kokusu Mert kimdir? Oyuncu Sercan Badur kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Sandık Kokusu Mert kimdir Oyuncu Sercan Badur kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2024 17:25

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu’na yeni bir isim daha katıldı. Oyuncu Sercan Badur, Sandık Kokusu’nda Mert karakterine hayat verecek. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün paylaştığı dizi çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. Peki, Sandık Kokusu Mert kimdir? Oyuncu Sercan Badur kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı TV dizileri ve filmler!

Haberin Devamı

Oyuncu Sercan Badur Sandık Kokusu dizisi kadrosuna dahil oldu. Çarşamba akşamları Show Tv’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Diziye Mert karakteri ile dahil olan Badur son olarak Tövbeler Olsun dizisinde rol aldı. İşte Oyuncu Sercan Badur hakkında merak edilenler!

SANDIK KOKUSU MERT KİMDİR?

Sandık Kokusu'nda Mert Melek karakterine hayat verecek olan Sercan Badur, geçmişinden kaçmak için kimlik değiştirmek zorunda kalan bir sanatçıyı canlandırıyor. Ancak onun gelişi ile zaten durulmayan sular ve hali hazırda karışık olan ilişkiler daha da karışıyor. Çünkü Mert Melek’in geçmişi ile Atilla arasında beklenmedik bir bağ vardır. Ekibe katılmaktan heyecan duyduğunu belirten oyuncu, “Mert’in gelişi ile ortalık iyice alev alacak!” dedi.

Haberin Devamı

OYUNCU SERCAN BADUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Sercan Badur, 30 Ekim 1990’da İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Konsarvatuar tiyatro bölümünden mezun olan Sercan Badur, 2010 yılında Çağan Irmak’ın Karanlıktakiler filmiyle sinemaya adım attı. Badur asıl yükselişini tarihe kazınan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle yaşadı. Sevilen yapımda Mete’nin liseden arkadaşı Necati karakterini oynadı. Ardından Güllerin Savaşı dizisinde başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç ile paylaşan Sercan Badur yeni adresi Show TV yapımı Sandık Kokusu dizisi oldu.

SERCAN BADUR’UN OYNADIĞI DİZİLER

Uzaklarda Arama

Güllerin Savaşı (Cihan)

Son Yaz Balkanlar

El Yazısı (Ahmet)

Canımın İçi (Kaya)

Öyle Bir Geçer Zaman ki (Necati)

Atlıkarınca (Edip)

Karanlıktakiler

Sandık Kokusu (Mert)

BAKMADAN GEÇME!