Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi? Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 17:35

Kemal Sunal’ın sevilen filmlerinden biri olan Sahte Kabadayı’da, Kemal karakterinin babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor. Klasikleşen yerli Türk filmlerinden biri olan Sahte Kabadayı hakkında bilgiler araştırılmaya devam ediyor. Peki, Sahte Kabadayı nerede çekildi? İşte, Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Türk sinemasının klasikleşen yerli filmlerinden Sahte Kabadayı, yeniden televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Sahte Kabadayı oyuncuları ve hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Sahte Kabadayı kaç yılında, nerede çekildi? İşte Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu...

SAHTE KABADAYI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

1976 yapımı Sahte Kabadayı filmi İstanbul ve İzmit'te çekildi. Filmin çekimleri Kocaeli ve İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirildi.

SAHTE KABADAYI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Sahte Kabadayı Filmi oyuncuları arasında Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Hasan Ceylan gibi isimler yer alıyor.

SAHTE KABADAYI OYUNCULARI

Kemal, pişmaniye satarak geçimini sağlayan saf bir delikanlıdır. Bir gün babasının ünlü bir kabadayı olduğunu öğrenir. O andan itibaren de yaşamı tamamen değişir. Bir karıncayı bile incitmekten korkan Kemal, birden kendini bitirim kabadayıların arasında bulur. Onu koruyan tek şey tesadüfler ve şansıdır.

BAKMADAN GEÇME!