Sabriye Şengül'ün dudağına ne oldu? Sabriye Şengül kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sabriye Şengülün dudağına ne oldu Sabriye Şengül kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2019 11:14

Kariyerindeki ilk MMA maçından hüsranla ayrılan Sabriye Şengül, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Maç sonrasında bir hayli kızgın olan ve sosyal medyadan özür açıklamasında bulunan Sabriye Şengül, 2. sayfa programına katıldı. Hırsına yenildiğini söyleyen Sabriye Şengül dudağındaki izin maçta aldığı darbelerden olduğunu söyledi. Peki, Sabriye Şengül kimdir?

Haberin Devamı

Sabriye Şengül 12 Kasım 1988 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. Spora hentbol oynayarak başladı. Daha sonra hentbol hocasının tavsiyesiyle 2006'da boksa yöneldi. Survivor'ın 2017 ve 2019 sezonlarında yarıştı. Annesi babası ayrı olan Sabriye Şengül, konuk olarak katıldığı 2. sayfa programında şu açıklamayı yapmıştı: "Şu an durumum iyi. Benim annemle babam ayrı. Çok saçma bir sebepten dolayı ayrıldılar. Boşanmaya sebep olanlardan biri de dayım. Tek isteğim annemle babamın birleşmesi…"

Sabriye Şengülün dudağına ne oldu Sabriye Şengül kimdir

SABRİYE ŞENGÜL BAŞARILARI

Sabriye Şengül’ün üç Türkiye şampiyonluğu var. 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Sabriye, Kasım ayında Avusturya Viyana'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2. kez Dünya şampiyonu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!