Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanında nefesler tutuldu! Sara gördüklerine inanamıyor

Güncelleme Tarihi:

Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanında nefesler tutuldu Sara gördüklerine inanamıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 21:07

Prison Break yayınlanan 5. sezon 7. bölüm fragmanıyla izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Prison Break efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonuyla yayın hayatına bu yıl tekrardan başlayan Prison Break'in her bölümünde ayrı bir heyecan fırtınası yaşanıyor. Mısır'da bir hapishane de takılı kalan Michael'ı abisi kurtarıyor. Fakat tedavi altına alınan Michael ileşebilecek mi? Sara yeni bölüm fragmanında gördüklerine inanamıyor. Yıllar sonra Michael'la buluşuyor mu? İşte, Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Prison Break 5. sezon 7. bölüm için heyacan doruklara çıkıyor. Büyük kaçışın bu haftaki bölümünde aldığı yaranın ardından abisine zorluklar içerisinde ulaşan Michael, tedavi altına alınmıştır. Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanında Michael'ın bitap bir şekilde yattığı odaya Sara girmiştir. Peki, Michael mu ülkeden kaçırılmıştır, yoksa Sara mı Michael'ın yanına gelmiştir? İşte fragmandan detaylar

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Prison Break’ın bugün sabah saatlerinde yayınlanan yeni sezon 6. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler vardı. Michael ve abisi diğer firarilerinden desteğiyle ülkeden kaçmak adına ellerinden gelen her şeyi yaptı. Ancak kendilerini bekleyen uçağı dakika farkı ile kaçırmaları başladıkları yere dönmelerine neden oldu. Bu talihsizliğin ardından yeni bir strateji geliştirmek zorunda olan Michael, Lincoln ve firari arkadaşları zorlu bir yola başvurdular.

BAKMADAN GEÇME!