Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Sinan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Sinan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 11:12

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında kurtarma operasyonu başarıyla gerçekleşmiştir. Adres tespitinin gerçekleşmesinin ardından direkt olarak binaya giren adamlar, kurtarma operasyonuna başlamıştır. Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Sinan'ı kurtarmak için harekete geçen Poyraz, elinden gelen her şeyi uygulamaya devam etmektedir. Peki, Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında operasyon başarıyla tamamlanacak mı? Sinan ölecek mi? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı öncesinde gerilim dolu dakikalar devam ediyor. Hayatında değer verdiği en önemli isimler arasında yer alan Ayşegül ve Sinan'ı kurtarmak için yola koyulan Poyraz, büyük bir operasyon ile buraya ulaşmıştır. Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında acı ya da mutluluk arasında kalacak olan genç adam, hangi durumla karşılaşacak? İşte, Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı ve detayları

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Poyraz, Sinan ve Ayşegül’ü kurtarmak için çektiği fotoğrafları Girişim’e götürmek zorundadır. Poyraz için bir zamanla yarış başlar. 
Ayşegül ve Sinan’ın kaçırılmasından Nevra’yı sorumlu tutan Bahri ise Girişim’in gözden çıkardığı Nevra’nın evini basar. Ayşegül ve Sinan’a karşı Çınar’ı rehin alır. Nevra, oğlunun hayatı için Girişim’le ilgili bildiklerini söylemeye başlamak zorundadır. Çınar’ın annesiyle ilgili öğrendiği gerçekler ise yeni tehlikelere neden olacaktır... Poyraz Nevra’dan aldığı bilgilerle Girişim’in izini sürmeye devam eder. Zülfikarlar ve Eda da Poyraz’ın arkasında yerini alır. Ama tüm bu çabaya rağmen Poyraz bu ölüm kalım savaşını kazanabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Çınar, Ayşegül’e izlettiği görüntülerle onun altüst olmasının keyfini çıkarırken Ayşegül hırsla çıkar, Poyraz ve Eda ile yüzleşmek için evin yolunu tutar.
Ummanlar seri katilin kaçırdığı Taşkafa’yı kurtarmak için bir operasyona kalkışırlarken, seri katilin cinayetlerinin sırrı da ortaya çıkar.

Eda, Poyraz ve Ayşegül’e kurduğu tuzakla Nevra’nın gözüne girmiştir. Nevra, Eda’nın kızını görmesine izin verir. Ancak Nevra’nın Eda ile işi bitmemiştir. Eda’nın yeni görevi Bahri’ye adım adım yaklaşan Savaş ile ilgilidir... Meltem’in intihar girişimiyle şok olan Poyraz ve Zülfikar, ciddi bir tedavi uygulanması gerektiğini öğrenirler. Ancak Poyraz’a olan nefreti yüzünden Çınar, Meltem’in iyileşmesine izin vermemeye kararlıdır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!