Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Poyraz acı gerçekle mi karşılaşacak?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Poyraz acı gerçekle mi karşılaşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 09:16

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sinan ile Ayşegül'ü kurtarmak için büyük bir mücadele veren Poyraz, canını dişine takmıştır. Sinan ile Ayşegül için canını bile vermeye hazır olan fedakar adam, Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında nasıl bir sahneyle karşılaşacaktır? İşte, son bölümde duyurulan silah sesinin ardından Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından fenomen dizisi haline gelen Poyraz Karayel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler nefes kesen dakikalar yaşadı. Son bölümde Poyraz, Sinan ve Ayşegül’ü kurtarmak için çektiği fotoğrafları Girişim’e götürmek zorundaydı. Poyraz için bir zamanla yarış başladı. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Poyraz, Sinan ve Ayşegül’ü kurtarmak için çektiği fotoğrafları Girişim’e götürmek zorundadır. Poyraz için bir zamanla yarış başlar.
Ayşegül ve Sinan’ın kaçırılmasından Nevra’yı sorumlu tutan Bahri ise Girişim’in gözden çıkardığı Nevra’nın evini basar. Ayşegül ve Sinan’a karşı Çınar’ı rehin alır. Nevra, oğlunun hayatı için Girişim’le ilgili bildiklerini söylemeye başlamak zorundadır. Çınar’ın annesiyle ilgili öğrendiği gerçekler ise yeni tehlikelere neden olacaktır... Poyraz Nevra’dan aldığı bilgilerle Girişim’in izini sürmeye devam eder. Zülfikarlar ve Eda da Poyraz’ın arkasında yerini alır. Ama tüm bu çabaya rağmen Poyraz bu ölüm kalım savaşını kazanabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Çınar, Ayşegül’e izlettiği görüntülerle onun altüst olmasının keyfini çıkarırken Ayşegül hırsla çıkar, Poyraz ve Eda ile yüzleşmek için evin yolunu tutar.
Ummanlar seri katilin kaçırdığı Taşkafa’yı kurtarmak için bir operasyona kalkışırlarken, seri katilin cinayetlerinin sırrı da ortaya çıkar.

Eda, Poyraz ve Ayşegül’e kurduğu tuzakla Nevra’nın gözüne girmiştir. Nevra, Eda’nın kızını görmesine izin verir. Ancak Nevra’nın Eda ile işi bitmemiştir. Eda’nın yeni görevi Bahri’ye adım adım yaklaşan Savaş ile ilgilidir... Meltem’in intihar girişimiyle şok olan Poyraz ve Zülfikar, ciddi bir tedavi uygulanması gerektiğini öğrenirler. Ancak Poyraz’a olan nefreti yüzünden Çınar, Meltem’in iyileşmesine izin vermemeye kararlıdır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!