Poyraz Karayel 72. yeni bölüm fragmanı entrikanın habercisi oldu!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 72. yeni bölüm fragmanı entrikanın habercisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 12:01

Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanında entrika ve aksiyon dozu hiç eksik olmuyor. Sevdası için geri kalan her şeyi umursamayacak bir karaktere sahip olan Ayşegül, sevgilisinin ayyuka çıkmaması için Çınar'a yakınlaşmaya başlamıştır. Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanında Ayşegül'ün eve dönüş kararı, Bahri'nin tepkisini çekmiştir. Bu tepki Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanına da yansımıştır. İşte yeni bölüm hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yayınlanan yeni bölüm öncesi 72. bölüm fragmanıyla izleyenlere aksiyon dolu bir bölüm izleteceğinin sinyallerini verdi. Kanal D ekranların herkes tarafından soluksuz izlenen dizisi Poyraz Karayel yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Hareketli dizinin yeni bölümünde ilginç olaylar yaşanacak. Yeni bölümde Poyraz, Eda’nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem’i kurtarmak için Halil’i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz’a çok yaklaşmıştır. İşte, Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Poyraz, Eda’nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem’i kurtarmak için Halil’i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz’a çok yaklaşmıştır. Poyraz farkında olmasa da kimliğinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıyadır. Bahri ise, Ayşegül’ün eve dönüş kararını sorgularken suçluluk duygusuyla mücadele eden Despina Ayşegül’ün sırrını öğrenir.

Haberin Devamı

Poyraz ve Ayşegül, Nevra’nın elindeki görüntüleri almak için plan yaparken, Sinan’ın kendi başına giriştiği iş onları yeni bir krizin içine sokar. Çınar’ın, Poyraz’ın kimliğine iyice yaklaştığını fark eden Ayşegül, buna engel olmak için Çınar’a yakın davranmaya başlar. Ama, bu onu hiç istemediği durumlara sokacaktır. Eda, Mümtaz’a yakalanır. Ancak Eda’nın, Kerem’i kurtarmak için pes etmeye niyeti yoktur. Bunun için Poyraz’ı rehin alarak tekrar harekete geçer.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yavuz’un ölümünün ardından Poyraz, o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmektedir. Ancak Eda asıl görevin kayıp ajan Kerem'i bulmak olduğu ve evden ayrılamayacakları konusunda ısrarcıdır. Eda’nın görev konusundaki bu ısrarı Poyraz’ın bir araştırmaya girmesine neden olur. Ayşegül’ün de o evde kalmaya tahammülü kalmamıştır. Bahri Ayşegül’ün durumuna el koyar ve kızını o evden alır. Bu Çınar’ın dağılmasına neden olur. Ama Nevra'nın, Çınar'ı bu halde görmeye niyeti yoktur.

Sadreddin, Taşkafa, Zülfikar ve Meltem sıkıntılı günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmeye karar vermişken, Bahri ve Despina, Tefeci Erol'un intikam planının ortasına düşer. Ölümün kıyısındaki gecede yaşananlar sayesinde Nevra, Ayşegül'ü Çınar'a döndürmek için bir koz ele geçirir.

Haberin Devamı

Poyraz ve Eda kaçak Halil'i yakalamak için harekete geçtiğinde Poyraz hiç beklemediği bir ihanetle yüzleşir.

 

BAKMADAN GEÇME!