Pınar Deniz'in özel hayat suskunluğu: Konuşmama kararı aldık

Güncelleme Tarihi:

Pınar Denizin özel hayat suskunluğu: Konuşmama kararı aldık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2023 10:11

Kaan Yıldırım’la evlilik hazırlıkları yapan Pınar Deniz önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Tektaş yüzüğü dikkat çeken ünlü oyuncu düğünle ilgili soruları “Kaan ile konuşmama kararı aldık. Saygı duymanızı bekliyorum. Belki de nazardan korktuğumuz içindir” diyerek yanıtlamak istemedi.

Haberin Devamı

MUTLU VE GURURLUYUZ

Kanal D’nin reyting rekorları kıran “Yargı” dizisinde hayat verdiği ‘Ceylin’ karakteriyle beğeni toplayan Pınar Deniz önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Uluslararası Emmy Töreni’nde ‘Telenovela’ ödülüne layık görülen “Yargı” hakkında konuşan oyuncu “Harika bir ödül aldık. Çok mutlu ve gururluyuz. Açıkçası kazanamayacağımızı düşündüm çünkü çok güçlü rakipler vardı. Ödülden sonra bol bol eğlendik, dans ettik. Şimdi daha çok çalışıp daha iyi ödüller almak hedefimiz” dedi.

Pınar Denizin özel hayat suskunluğu: Konuşmama kararı aldık

ELİMİ SAKLAYAYIM

Oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’la evlilik hazırlığı yapan Pınar Deniz, parmağındaki tektaş yüzüğü soran muhabirlere “Hemen saklayayım elimi. Biz Kaan ile konuşmama kararı aldık. Sizin de saygı duymanızı bekliyorum. Belki de nazardan korktuğumuz içindir. İşimizin önüne geçsin de istemiyoruz ve sadece ikimiz de işimize odaklanmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Pınar Denizin özel hayat suskunluğu: Konuşmama kararı aldık

Oyuncu, Kaan Yıldırım ile aynı eve çıkması ve düğün tarihiyle ilgili sorulara da yanıt vermeyerek yoluna devam etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!