Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Harun ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Harun ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 10:20

Paramparça dizisi geride bıraktığımız pazartesi günü yayınlanan bölümüyle şaşırtıcı sahneleri ekrana taşıdı. Uzun soluklu dizinin son bölüm finalinde Harun'un kanlar içerisinde yere yığılması hem üzdü hem de merakta bıraktı. Merakını gidermek isteyen izleyiciler Paramparça yeni fragmanını araştırmaya koyuldu. Peki, Paramparça 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Paramparça'nın son bölümünde yıllar sonra baba – oğul olduklarını öğrenen Harun ve Ozan arasında geçen duygusal sahne damga vurdu. Ozan ile birlikte ateş hattında kalan Harun'un akıbetini merak eden izleyiciler, şimdiden Paramparça 91. bölüm fragmanını sorguluyor. Peki, Paramparça 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Yeni fragman henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Harun ile düşmanlığı yeniden alevlenen Cihan, Damir ile bir anlaşma imzalar. Bu anlaşmanın ertesinde kim iyi, kim kötü birbirine karışır. Bir hücumbot saldırısıyla çıkan çatışmada, Harun hiç tereddüt etmeden kendini Ozan’a siper eder. Ozan, Harun’a ilk kez “Baba” derken, Harun ölümle yaşam arasında gidip gelmektedir.

Haberin Devamı

Candan’ı öldüren kaçakçıların hedefinde şimdi Asuman ve Özkan vardır. Emre bebek elinden alınan ve Deniz tarafından terk edilen Cansu, yaşamla bağını koparmaya karar verir. Aynı dakikalarda Hazal’ın da hayatı tehlikedidir…

 

BAKMADAN GEÇME!