Paramparça son bölümün ardından 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça son bölümün ardından 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 23:06

Paramparça dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecan yine doruklardaydı. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla izlenen dramatik dizisi Paramparça'da bu akşam ilginç dakikalar yaşandı. Yayınlanan son bölümde Ozan’a kendi oğlu olduğunu itiraf etmek için sabırsızlanan Harun, Cihan’ın yemek davetini kabul etti. Ortalık iyice karışmaya başladı ve herkesin hayatı değişti. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Paramparça 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Paramparça bu akşam yayınlanan son bölümüyle yine nefes kesti. Diziseverlerin oldukça yakın takibinde olan Paramparça dizisinde bu akşam tansiyon yine oldukça yükseldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı. Son bölümde Emre bebeği evlatlık alan Feyza, Cansu’nun ziyaretlerinden rahatsız oldu. Emre’nin annesi gibi davranan Cansu’nun tavırlarına daha fazla dayanamayan Feyza, Cansu’yu evinden kovdu. İzleyiciler son bölümün ardından 86. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Paramparça 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paramparça 86. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, merakla beklenen 85’inci bölümüyle ekranlara geldi.

KIRAN KIRANA BEBEK PAZARLIĞI

Haberin Devamı

Emre bebeği evlatlık alan Feyza, Cansu’nun ziyaretlerinden rahatsızdır. Emre’nin annesi gibi davranan Cansu’nun tavırlarına daha fazla dayanamayan Feyza, Cansu’yu evinden kovar. Fiziksel hastalığının yanı sıra ruhsal olarak da çöken Cansu’yu yeniden hayata döndürmenin tek yolu Emre bebektir.. Gözünün önünde kızının günden güne kötüleştiğini gören ve çaresiz kalan Dilara, Emre’nin ailesinin karşısına çıkar ve bebek için önce 1 sonra 5 milyon lira teklif eder. Dilara, şaşkınlıkla kendisini seyreden Feyza ve eşi ile kıran kırana bebek pazarlığı yapmaktadır.

HERKESİN HAYATI DEĞİŞİYOR

Ozan’a kendi oğlu olduğunu itiraf etmek için sabırsızlanan Harun, Cihan’ın yemek davetini kabul eder. Tüm ailenin bir arada olacağı bu yemekte her şeyin açık açık konuşulması planlanırken, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşanır. Cihan ile Harun arasındaki ateşkesin sebebini araştıran Ozan’ın karşısına çıkan gerçek ise ister istemez herkesin hayatını değiştirecektir…

BAKMADAN GEÇME!