Paramparça 90. bölüm yeni fragmanında Harun ölüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 90. bölüm yeni fragmanında Harun ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 16:53

Paramparça yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman soru işaretlerine neden oldu. Barış Falay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın başrollerinde yer aldığı Paramparça'nın 90. bölüm fragmanında Harun'un sahnesi damga vurdu. Yeni fragmandaki sahneler 'Harun ölüyor mu?' sorusunu gündeme taşıdı. Paramparça 90. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti detayda!

Haberin Devamı

Paramparça yayınlanan 90. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Paramparça yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Harun ile düşmanlığı yeniden alevlenen Cihan, Damir ile bir anlaşma imzalar. Bu anlaşmanın ertesinde kim iyi, kim kötü birbirine karışır. İşte, Paramparça 90. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

HARUN AĞIR YARALI!
Harun ile düşmanlığı yeniden alevlenen Cihan, Damir ile bir anlaşma imzalar. Bu anlaşmanın ertesinde kim iyi, kim kötü birbirine karışır. Bir hücumbot saldırısıyla çıkan çatışmada, Harun hiç tereddüt etmeden kendini Ozan’a siper eder. Ozan, Harun’a ilk kez “Baba” derken, Harun ölümle yaşam arasında gidip gelmektedir…

Haberin Devamı

CANSU’NUN VEDASI… 
Candan’ı öldüren kaçakçıların hedefinde şimdi Asuman ve Özkan vardır. Emre bebek elinden alınan ve Deniz tarafından terk edilen Cansu, yaşamla bağını koparmaya karar verir. Aynı dakikalarda Hazal’ın da hayatı tehlikedidir… 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

BEN CİHAN İLE EVLİYİM!
Dilara geçirdiği kaza sonrasında kendine gelmiş ancak yakın geçmiş, hafızasından tamamen silinmiştir. Kendini Cihan ile evli sanan Dilara’nın yeni hayatında artık ne Harun ne Hazal ne de Alaz’a yer yoktur. Asuman ise bu durumu lehine çevirmek isterken Harun’a suçüstü yakalanır. 

HAZAL DAMİR’E BAĞLANIYOR
Dilara’nın Cansu’yu hatırlayıp, kendisini hatırlamaması Hazal’ı perişan eder. Teselliyi Demir olarak tanıdığı Damir’de bulan Hazal, biri tarafından izlediğinden habersizdir. Mithat, Damir konusunda Hazal’ı uyarmaya çalışırken Damir çoktan Mithat’ın gerçek kimliğini öğrenmiştir.

EMRE BEBEK TEHLİKEDE
Hastalığını yok sayan Cansu yine atak gelen bir anda Emre bebeğin arabasını tutamaz ve araba havuza düşer. Yerinden kıpırdayamayan Cansu çaresizdir. Deniz’in bu olayın ardından radikal bir karar alır. Öte yandan buhranlı günler geçiren Ozan, Cihan’a da çok öfkelidir ve onu da hayatından çıkarma kararı alır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!