Paramparça son bölümüyle adeta nefes kesti! Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça son bölümüyle adeta nefes kesti Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 23:15

Paramparça bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların başladığı günden itibaren izleyicilere hareketli dakikalar yaşatan dramatik dizi Paramparça'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde üzerine gelen otobüsün çarpmasıyla yere savrulan Dilara, apar topar hastaneye kaldırıldı. Fakat olay esnasında çantasının çalınmış olması nedeniyle kimse ailesine ulaşamadı. Nefes kesen son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yaptılar. Peki, Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Paramparça son bölümüyle şok etkisi yarattı. Bu akşam yayınlanan son bölümüne Dilara'nın haberi damga vurdu. Korkunç bir kazaya kurban giden Dilara, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ona bir türlü ulaşamayan Harun ve Cihan aldıkları haberle yıkıldı. Heyecanlı bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yaptılar. Peki, Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paramparça 88. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Üzerine gelen otobüsün çapmasıya yere savurulan Dilara, apar topar hastaneye kaldırılıyor fakat olay esnasında çantasının çalınmış olması nedeniyle kimse ailesine ulaşamıyor. Dilara'nın yaşam mücadelesi verdiği esnada ona bir türlü ulaşamayan Harun ve Cihan ise aldıkları haberle adeta büyük bir şok yaşıyor. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Üçüncü sezonuyla devam eden Paramparça'nın 16 Ocak'ta ekrana gelecek olan yeni bölümünde Ozan ile tartışan Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark eder ama iş işten geçmiştir. Kuvvetli bir çarpmayla yere savrulan Dilara’nın çantası bir kapkaççı tarafından alınır. Dilara kayıtlara, ‘40’lı yaşlarında, ağır yaralı kadın. Üzerinden kimlik çıkmadı’ olarak geçer. Gerçekleri öğrenen Ozan’ın bu konuyu mutlaka Dilara ile konuşacağını bilen Harun ile Cihan bir türlü Dilara’ya ulaşamaz. Artık iyice paniğe kapıldıkları bir anda 40’lı yaşlarında kimliksiz bir kadının ölüm haberi ile yıkılırlar… Dilara’nın kaldırıldığı hastanede büyük bir acı vardır. Selma’nın polise çalıştığını anlayan Damir harekete geçer. Hazal, bir iş bahanesiyle karşısına çıkan ve kendisini işadamı Demir Yankı olarak tanıtan Damir’e karşı iyi niyetli yaklaşır ancak Damir, Hazal’ı görür görmez tüm hayatının değişeceğini anlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!