Paramparça bu akşam neden yayınlanmadı? Paramparça 86. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça bu akşam neden yayınlanmadı Paramparça 86. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 20:27

Paramparça dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 86. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından vazgeçilmez dizisi haline gelen Paramparça'nın bu haftaki bölümünün neden yayınlanmadığı izleyicileri meraklandırdı. Dram yüklü sahneleriyle izleyicileri şaşırtan dizi Paramparça 86. bölüm fragmanıyla ekranlara gelmişti. Dizinin yayın akışından çıktığını gören izleyiciler, Paramparça 86. bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça 86. bölümü ne zaman yayınlanacak? şeklinde aramalara oldukça ilgi gösterdi. Peki, Paramparça bu akşam neden yok?

Haberin Devamı

Paramparça 86. bölüm fragmanıyla nefes kesecek dakikaların sinyalini verdi. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Paramparça'nın yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ozan'ın ses kaydı sahnesi diziye damgasını vuracak. Harun'un Dilara'yla olan ses kaydını dinleyen Ozan her şeyi öğreniyor mu? İşte, Paramparça 86. bölüm fragmanıyla sizlerle. 

Ancak dizinin yeni bölümü Star TV tarafından yayın akışından çıkartılması soru işaretleri yarattı. İzleyiciler, Paramparça dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ettiler. Paramparça 86. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? soruları oldukça merak edildi. Ancak kanal tarafından şu an için henüz bir açıklama gelmedi. Paramparça dizisi yeni bölümüyle 1 hafta ertelemeli ekranlara gelecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

KIRAN KIRANA BEBEK PAZARLIĞI 
Emre bebeği evlatlık alan Feyza, Cansu’nun ziyaretlerinden rahatsızdır. Emre’nin annesi gibi davranan Cansu’nun tavırlarına daha fazla dayanamayan Feyza, Cansu’yu evinden kovar. Fiziksel hastalığının yanı sıra ruhsal olarak da çöken Cansu’yu yeniden hayata döndürmenin tek yolu Emre bebektir.. Gözünün önünde kızının günden güne kötüleştiğini gören ve çaresiz kalan Dilara, Emre’nin ailesinin karşısına çıkar ve bebek için önce 1 sonra 5 milyon lira teklif eder. Dilara, şaşkınlıkla kendisini seyreden Feyza ve eşi ile kıran kırana bebek pazarlığı yapmaktadır.

HERKESİN HAYATI DEĞİŞECEK 
Ozan’a kendi oğlu olduğunu itiraf etmek için sabırsızlanan Harun, Cihan’ın yemek davetini kabul eder. Tüm ailenin bir arada olacağı bu yemekte her şeyin açık açık konuşulması planlanırken, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşanır. Cihan ile Harun arasındaki ateşkesin sebebini araştıran Ozan’ın karşısına çıkan gerçek ise ister istemez herkesin hayatını değiştirecektir…

 

BAKMADAN GEÇME!