Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde bir ilk...

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde bir ilk...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 12:22

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek. Hürriyet Gazetesi ve Pantene, bu yıl ödül töreninin Dünya Engelliler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle bir farkındalığa imza attı. Ödül töreni görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile Demirören TV kanalları, dijital mecralar ve D-Smart’tan canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

Sanat ve televizyon dünyasının en iyilerinin buluşacağı 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bir yeniliğe daha imza atıyor.  Yüzde 70 halk, yüzde 30 müzik ve televizyon dünyasının duayen isimlerinden oluşan jürinin oyları ile seçilen finalistler, Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan muhteşem bir törenle sahiplerini bulacak. Ödül töreni, görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için de sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile baştan sona Demirören TV kanallarından, dijital mecralardan ve D-Smart’ dan yayınlanarak herkes için erişilebilir olacak.

Yıl boyunca yetenekleri ve başarıları ile gücünü gösteren isimlerin ödüllerine kavuşacağı 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşecek yayını 3 Aralık Pazar günü; Teve2, Dream Turk, D-Smart DiziSmartMax kanallarından; sesli betimleme ve simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşecek yayını ise kanald.com.tr, teve2.com.tr, hurriyet.com.tr, hurriyet.com.tr/kelebek, Hürriyet YouTube, Teve2 YouTube ve D-Smart Youtube platformlarından yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!