Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Adaylar belli oldu! 48. Altın Kelebek Ödülleri yine heyecan dolu geçecek

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda  Adaylar belli oldu 48. Altın Kelebek Ödülleri yine heyecan dolu geçecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 18:53

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni tarihi için geri sayım başladı. Her yıl gerçekleşen Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2022 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için adaylar belli oldu. En prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Kelebek bu yıl 48. kez gerçekleşecek. Ödül töreninin düzenleneceği gecede, sinema, müzik ve televizyon dünyasından birçok sanatçı bir araya gelecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni saat, kanal bilgisi ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

2022 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Yüzde 70'lik kısmının halk oylamasıyla oluşacağı değerlendirme süreci, yüzde 30 oranında ise jüri üyelerinin vereceği oylarla ödüller sahiplerini bulacak. Geri sayım devam ederken, merakla beklenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tarihi belli oldu. İşte, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni tarihi hakkında ayrıntılar.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN?

Televizyon dünyasının en uzun soluklu ve prestijli ödülleri Altın Kelebek, bu sene Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile 4 Aralık Pazar günü 19.45'te canlı yayınla Kanal D'de ve Teve2'de!

 

BAKMADAN GEÇME!