Oyuncu Şekip Taşpınar'dan güzel haber: Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Şekip Taşpınardan güzel haber: Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2023 14:53

Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Temmuz Karikutal, Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi dizisindeki ’Cevat Akarsu’ rolüyle tanınan Şekip Taşpınar, Datça ilçesindeki evinde 8 Haziran günü gece saatlerinde rahatsızlanınca Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bilinci kapalı olan Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Acil serviste yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şekip Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

’Beyaz Gelincik’, ’Kurtlar Vadisi’, ’Behzat Ç.’, ’Tek Başımıza’, ’Karadayı’, ’Şefkat Tepe’, ’Cesur Yürek’, ’Arıza’, ’Arka Sokaklar’, ’Teşkilat’, ’Yürek Çıkmazı’, isimli dizi ve Sinema filmlerinde rol alan Şekip Taşpınar’dan güzel haber geldi.

Temmuz Karikutal, Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı.

" Ve güzel haber... Şekip Taşpınar ile telefonda konuştum, hepinize selamı var. Biraz fazla dinlendiği için, toparlanmak için biraz zamana ihtiyacı var. Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı. İkinci hayatına hoşgeldin abi! Bu gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın... "

Haberin Devamı

Oyuncu Şekip Taşpınardan güzel haber: Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı

BAKMADAN GEÇME!