Ölene Kadar 7. bölüm 2. fragmanında şok: Dağhan katil mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar 7. bölüm 2. fragmanında şok: Dağhan katil mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 16:06

Ölene Kadar yeni bölüm fragmanındaki sahneler hem hüzünlendirdi hem şaşırttı. Babasını kaybeden Dağhan'ın hali yürekleri burkarken; genç adamın büyük düşmanı Ender ile karşı karşıya kaldığı anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Peki, Ölene Kadar 7. bölüm 2. fragmanında yansıdığı gibi Dağhan katil mi olacak? İşte, Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Ölene Kadar yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça duygu yüklü dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Ölene Kadar yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. İşte, Ölene Kadar 7. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi için ne de Ender için. Ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ender'in tehditlerini duyan Dağhan, Selvi'nin kendisinden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünür. Ve bunun peşine düşer. Ender'in diri diri mezara gömmek istediği üçüncü kişi kimdir? Selvi kimi korumak için Ender'le işbirliği yapmıştır? Daha da önemlisi kimdir Selvi? Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren bu kadın, gerçekte ne saklamaktadır? Öte yandan Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar.

BAKMADAN GEÇME!