Ölene Kadar son bölümün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar son bölümün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 10:45

Ölene Kadar ekrana gelen son bölümüyle yine soluk soluğa izlenen sahneleri ekrana taşıdı. Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni dizinin 3. bölümünde Selvi'nin geçmişiyle ilgili detaylar şaşırttı, final sahnesi ise şok etkisi yarattı. Son bölüm finaliyle merakta bırakan Ölene Kadar'ın yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Ölene Kadar son bölümün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından olumlu tepki alan Ölene Kadar dizisinde bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde şoke eden anlar yer aldı. Son bölümde Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bıraktı. Son bölümün bitmesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Ölene Kadar 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça enteresan gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bırakır. İşte, Ölene Kadar 3. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bırakır. Dağhan'ı esaretten kurtarıp özgürlüğüne kavuşturan Selvi ise şimdi abisini ateşe atmış olmanın sıkıntısını yaşamaktadır. Abi kardeş arasındaki ipler gerilirken notu gönderen kişinin kimliği esrarını korumaktadır. Cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak isteyen Dağhan, kendini eski aşkı Beril'in karşısında bulur. Bu durum Beril'i kaybetme korkusuyla paranoyaklaşan Ender'i çileden çıkartacaktır. Diğer yandan gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle burun buruna gelen Ender ve Yılmaz, notu gönderen kişiyi bulmak için kolları sıvar. Fakat onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Yıllar sonra babasının odasına girip katille ilgili ipucu arayan Beril ise Sezai'nin odasında bulduğu şey yüzünden bir hayli şaşıracaktır. Asıl katilleri bulma yolunda her şeyi göze alan Dağhan, Yılmaz'ın peşine düşerken Selvi için işler iyice zorlaşır. Bir yandan gerçeği arayan Dağhan'ın yanında olmaya çalışan Selvi diğer yandan abisini ondan korumak zorundadır, fakat bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıdır. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundadır. Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmayacaktır. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştur. İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindir, Yılmaz'ı bu konuda uyarır. Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.

BAKMADAN GEÇME!