Oğulcan Bolcan kimdir nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Oğulcan Bolcan kimdir nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 11:02

Oğulcan Bolcan, O Ses Türkiye yarışmasında finale kalmasının ardından birçok kişinin merak ettiği isim oldu. Doğma büyüme İzmirli olan Oğulcan Bolcan, öğrenimini de büyüdüğü şehirde, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde gerçekleştirmektedir. Peki, Oğulcan Bolcan kimdir? İşte, finale kalan yarışmacı hakkında merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Oğulcan Bolcan, 1991 İzmir doğumludur. Yarışmanın ilk turunda seslendirdiği Yine Yazı Bekleriz isimli şarkı ile Hadise, Murat Boz ve Gökhan’ın dönmesini sağlamış, yarışmaya Hadise ile devam etme kararı vermiştir.

Yarışmaya İzmir’den katılan Oğulcan Bolcan iki kişilik bir grubu olduğunu ve küçük bir stüdyoda müzik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Müzikoloji Bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Ekranlara ilk kez çıkmayan Oğulcan Bolcan, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına da katılmıştır.

Doğuştan sağ bacağında bir kısalık olduğunu belirten Oğulcan Bolcan tedavi gördüğünü ve tedavinin bir nebzede olsa karşılık verdiğini söylemiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!