O Ses Türkiye 2017 yarı finalistleri kimler oldu? İşte o yarışmacılar

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye 2017 yarı finalistleri kimler oldu İşte o yarışmacılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 08:03

O Ses Türkiye yarışmasında finale kalacak isimler merakla bekleniyordu. Dün akşam gerçekleştirilen performansların ardından O Ses Türkiye 2017'de finale kalan isimler belli oldu. Hadise'nin takımındaki yarışmacı Dodan gösterdiği performans ile büyük beğeni topladı. Peki O Ses Türkiye 2017'de kimler finale kaldı?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye 2017 için tüm nefesler tutuldu. O Ses Türkiye 2017'de şampiyon adayları yavaş yavaş belli oluyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir zevkle takip edilen eğlenceli ve kaliteli yeteneklerin ortaya çıktığı program O Ses Türkiye bu akşam ekranlarda olacak. Sevilen şarkı yarışmasının bu akşam yayınlanacak bölümünde yarışmacılar finale kalmak için mücadele edecekler. Hadise’nin 6, Gökhan ve Hakan’ın 5, Murat Boz’un 3, Sibel Can’ın 1 yarışmacısı çeyrek finale kalmıştı. Peki, durum nasıl devam edecek? O Ses Türkiye'de yarı finale hangi isimler kalacak sorusu dün akşam cevap buldu.

Program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, hangi jürinin kaç yarışmacısı kaldığını açıkladı. Hadise’nin 6, Gökhan ve Hakan’ın 5, Murat Boz’un 3, Sibel Can’ın 1 yarışmacısı çeyrek finale kaldı. İşte, O Ses Türkiye şampiyonluk adayları!

Haberin Devamı

Hadise: Joker,  Şeyda Erbaş Kasap, Dodan Özer, Taylan Bayri, Cihangi Moralı, Sevil Memetova

Gökhan Hakan: Suami Ramirez, Keremhan Özdemir, Enis Uğurlu, Resul Aydemir, Dino

Murat Boz: Karima Gouit, Toprak Kardeşler, Armador

Sibel Can: Burhan Çatılı

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE 2017 YARI FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

İlk gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Cihangir ve Gökhan-Hakan'ın takımından Resul yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Murat Boz'un takımından Armador ve Gökhan-Hakan'ın takımından Suami oldu.

İkinci gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Dodan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Keremhan yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Hadise'nin takımından Joker ve Gökhan-Hakan'ın takımından Dino oldu.

Üçüncü gruptan SMS oylaması sonrasında Murat Boz'un yarışmacısı Toprak Kardeşler ve Sibel Can'ın takımından Burhan yarı finale yükseldi. Elenen isim ise Hadise'nin takımından Sevil oldu.

Haberin Devamı

Dördüncü ve son gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Taylan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Enis yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Hadise'nin takımından Şeyda ve Murat Boz'un takımından Karima oldu.

BAKMADAN GEÇME!