O Kız 17. son bölümde şoke eden gerçek ortaya çıktı: Melek Zeynep'in kızı olduğunu öğrendi! İşte O Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız 17. son bölümde şoke eden gerçek ortaya çıktı: Melek Zeynepin kızı olduğunu öğrendi İşte O Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2023 02:09

O Kız son bölüm izleme ekranı internet platformundan yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 11 Ocak tarihli 17. son bölümünde, yılbaşı gecesini Ozan'ın evinde geçiren Zeynep'in, yaşananları öğrenerek dünyası başına yıkıldı. Dizinin final anında ise Sitare'nin bütün engellemelerine rağmen Melek'in Zeynep'in kızı olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız 16. son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Evde unuttuğu telefonunu Zeynep'e götürmek için ajansa giden Kadir ve Melek'in yüzleşmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Zeynep'in yaşananları hatırlamadığından emin olan Ozan'ın, ona birlikte olduklarını söylemesi şoke ederken, Melek'in gerçekleri öğrenmesi heyecan dolu anlara neden oldu.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 11 Ocak Çarşamba günü yayınlanan 17. Bölümünde Zeynep, Ozan'ın söylediği yalanla sarsılıyor!

Kadir ve Melek karşı karşıyadır. Kadir, yüzünde bir gülümsemeyle gözünü kırpmadan Melek’e bakarken, Melek yaşadığı şokun ardından başını çevirip hızlıca oradan uzaklaşmaya çalışmaktadır. Sinirleri bozulan, ajansta dört dönen Melek, Kadir’le karşılaşmanın etkisini bir an bile kaybetmemiş bir halde Sitare’yi arar. Sitare duydukları karşısında şok olur ve panikle ajansın yolunu tutar. Zeynep ve Doruk toplantı odasındadır. İkisi de birbirlerine karşı son derece mesafelidir. Zeynep gergin bir şekilde Doruk’a döner, tam bir şey söyleyecekken Doruk’un sözleriyle neye uğradığını şaşırıp kalır. Doruk, Ozan’ın sevgilisi olduğunu Zeynep’e söylediğinde, Zeynep’in Ozan’a karşı tavrı Ozan’ın egosunu daha da fazla zedeleyecektir.

Haberin Devamı

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!