O Kız 12. bölüm fragmanı yayınlandı! O Kız yeni bölümde neler olacak? Zeynep, Melek'le tanışıyor!

Güncelleme Tarihi:

O Kız 12. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız yeni bölümde neler olacak Zeynep, Melekle tanışıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 13:25

Kanal D'nin takip edilen dizisi O Kız 11. bölümü ile 30 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geldi. O Kız son bölümde yaşananlar merak konusu olurken, izleyiciler şimdiden O Kız fragmanı için araştırmalara başladı. Peki, O Kız yeni bölümde neler olacak? İşte, O Kız 12. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer'in olduğu O Kız dizisi Zeynep ve zeka geriliğine sahip babası Kadir'in hayatını konu alıyor. O Kız 11. bölüm ardından heyecan artmaya devam ediyor. O Kız son bölümde Zeynep gerçekleri itiraf etmişti. Peki, O Kız yeni bölümde neler olacak? İşte O Kız 12. bölüm fragmanı...

O Kız 12. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız yeni bölümde neler olacak Zeynep, Melekle tanışıyor


O KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Her şeye rağmen Melek'e kızamayan ve suçu kendi özel durumunda bulan Kadir Zeynep'in tepkisiyle karşılaşır. Sitare Melek'i Zeynep'le tanıştırır. Anne ve kızı yan yana gören Kadir şaşkınlığını gizleyemez!

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

O KIZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Doruk, Sitare ve Ozan arasındaki yasak ilişkiye şahit olduğu için allak bullak olmuş, bambaşka bir hesap içerisine girecektir. Zeynep, Doruk’a, Doruk Zeynep’e olan duygularını bastırmaya çalışırken, Ozan da Zeynep’e olan duygularından kaçma çabasında ama bir yandan da egosunun ve kıskançlığın pençesindedir.

Sitare ise, bir yandan Ardıç’ın yıllar sonra konuşmaya başlaması yüzünden büyük stres altındadır bir yandan da Doruk’un Ozan’la ilişkisine öğrendiğine dair günden güne güçlenen şüphelerin pençesindedir. Melek’i yeniden görmek için çırpınıp duran Kadir ise, ilk kez bir tabuyu kırar ve Zeynep’le Melek hakkında konuşur.

O KIZ 12. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!