O Kız 11. son bölüme yalıdaki yangın damga vurdu... İşte O Kız son bölüm ve 12. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız 11. son bölüme yalıdaki yangın damga vurdu... İşte O Kız son bölüm ve 12. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 02:11

O Kız 11. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 30 Kasım tarihli son bölümünde, Doruk, Sitare ve Ozan arasındaki yasak ilişkiye şahit olduğu için allak bullak olurken, Ardıç’ın yıllar sonra konuşmaya başlaması ise Sitare'yi köşeye sıkıştırdı. Dizinin final anında ise Somerler'in Yalısı'nda çıkan yangınla Sitare'nin ölümle burun buruna gelmesi ekranlara damga vurdu. İşte, O Kız son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve 12. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Sitare'yi takip eden Doruk'un, yasak aşkın diğer kahramanının Ozan olduğunu öğrenmesi dikkat çekti. Sitare ve Ardıç'ın boğuşması sırasında mumlardan biri devrildi ve yalıda yangın çıkması haftaya dizide çarpıcı anların yaşanacağının sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. O Kız 11. son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 30 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 11. Bölümünde Zeynep gerçekleri itiraf ediyor!

Doruk, Sitare ve Ozan arasındaki yasak ilişkiye şahit olduğu için allak bullak olmuş, bambaşka bir hesap içerisine girecektir. Zeynep, Doruk’a, Doruk Zeynep’e olan duygularını bastırmaya çalışırken, Ozan da Zeynep’e olan duygularından kaçma çabasında ama bir yandan da egosunun ve kıskançlığın pençesindedir.
Sitare ise, bir yandan Ardıç’ın yıllar sonra konuşmaya başlaması yüzünden büyük stres altındadır bir yandan da Doruk’un Ozan’la ilişkisine öğrendiğine dair günden güne güçlenen şüphelerin pençesindedir. Melek’i yeniden görmek için çırpınıp duran Kadir ise, ilk kez bir tabuyu kırar ve Zeynep’le Melek hakkında konuşur.

Haberin Devamı

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 12. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Melek'le tanışıyor!

Her şeye rağmen Melek'e kızamayan ve suçu kendi özel durumunda bulan Kadir Zeynep'in tepkisiyle karşılaşır. Sitare Melek'i Zeynep'le tanıştırır. Anne ve kızı yan yana gören Kadir şaşkınlığını gizleyemez!

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!