O Hayat Benim 109. bölümde kadroya yeni bir isim dahil oldu

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 109. bölümde kadroya yeni bir isim dahil oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 10:59

O Hayat Benim son bölümüne kanlar içerisinde kalan Efsun'un akıbetti belli oldu. Dizinin takipçileri, yaptığı büyük fedakarlık neticesinde ölümle burun buruna kalan Efsun'un hayat mücadelesini kazanıp kazanamayacağını büyük bir merakla takip etti. Efsun'un yaşadıklarının sebebini işledikleri büyük günaha bağlayan Sultan, gerçekleri itiraf etmek istedi. Peki O Hayat yeni bölümünde kadroya dahil olan yeni isim kimdi? İşte, O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

O Hayat Benim’in büyük bir merakla beklenen 109. bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin son bölümüne Efsun'un hayat mücadelesi damga vurdu. Sevilen dizinin son bölümünde Efsun’un akıbeti belli olurken, bir ismin daha hayatı tehlike altına girdi. Bahar ve Ateş arasındaki uçurum ise daha da derinleşti. Dizinin son bölümündeki asıl sürpriz ise kadroya katılan yeni isim oldu. Peki, son bölümde başka neler yaşandı? Dizinin kadrosuna dahil olan yeni isim kimdi? O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı ve detaylar, haberimizde!

O Hayat Benim 109. bölümüyle duygu seli yaşattı. Geçtiğimiz hafta kritik bir sahneyle final yapan dizinin yeni bölümünde Nuran ve Bahar’ı korumak isterken bıçaklanan ve kanlar içerisinde yere yığılan Efsun’un akıbeti belli oldu. O Hayat Benim’in son bölümünde Efsun’un hayata dönmesi için çırpınan aile üyelerinin hali ve küçük Nuran’ın durumu gözyaşlarına boğdu. Peki, ölüm kalım savaşı veren Efsun hayata döndürülebildi mi? İşte, Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun başrollerini paylaştığı Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim’in merak uyandıran O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Nuran’ına kavuşacağı sırada bıçaklanan Efsun, apar topar hastaneye kaldırılır. Ancak genç kadının durumu umutsuzdur. Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Bir yandan Efsun için dua ederken, diğer yandan küçük Nuran’ı sakinleştirmeye çalışan aile üyeleri, perişan olur. Artık, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Öte yandan Kısmetsiz Mahallesinde başka hesaplar dönmektedir. Ganimet'in evine göz diken Zühal ve Seçil, yaşlı kadının evini eline geçirmek için hazırladıkları sinsi planı uygulamaya geçer. İkiyüzlülüğü ve yalanlarını işe yaradığı sırada aldığı haberle patlama noktasına gelen Volkan da Efsun’u kaybetmeni tehlikesiyle sarsılır. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nuran’ı kurtarma planı, uzun süredir araları bozuk olan Bahar ve Ateş'i yeniden yakınlaştırdı. Efsun'un koruyucu aileye verilecek olması nedeniyle Efsun’la kavuşmaları pek kolay olmayacaktı. Koruyucu aile, küçük kızı alıp kendi evlerine götürmenin hayalini kuruyordu. Küçük kızın koruyucu aileyi vazgeçmesini sağlamaktan başka çaresi kalmamıştı. Öte yandan Cemre’nin hainlikleri ortaya dökülmeye başladı. Konakta daha fazla barınamayacağını anlayan Cemre, başa döner ve yeniden Kenan'ın kapısını çalar. Cemre’nin ihanetini öğrenen Ateş ise boş durmadı ancak onun adalet konusunda diretmesi, bir kişinin daha yaşamına mal olacaktı. 

Haberin Devamı

KADROYA YENİ İSİM

Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Zerrin Sümer, Ozan Güler, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök ve Cem Özer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı, uzun soluklu dizi O Hayat Benim’e yeni bir transfer gerçekleşti. 'Genco', 'Doludizgin Yıllar' ve 'Avrupa Avrupa'da rol alan Selen Seyven, dizinin kadrosunda katıldı. Güzel oyuncu, yeni dizisinde Reyhan karakterine hayat verecek. Selen Seyven'in canlandıracağı Reyhan karakteri, yaşamın sillesini erken yaşta çok ağır biçimde yemiş, kimi kimsesi olmadan sokaklarda kalmış bir genç kadındır. Bir yolunu bulup yırtmak, bu hayattan kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Tam dibe vurduğunu düşünürken, aradığı fırsat karşısına çıkar. Ateş German'ı avcunun içine almanın yolunu bulduğunu düşünür. Onu şantajla, tehditle korkutamayacağını bilmiyordur. Ama öyle bir zamanda girmişlerdir ki birbirlerinin hayatına, ikisi için de yeni bir başlangıç olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!