Nur Tuğba Namlı neden yok, ne zaman doğum yapacak? Neler Oluyor Hayatta'nın yeni sunucusu belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Nur Tuğba Namlı neden yok, ne zaman doğum yapacak Neler Oluyor Hayattanın yeni sunucusu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2022 13:34

Hamilelik süreci dolayısıyla bir süredir programa ara vereceği bilinen Nur Tuğba Namlı'nın yerine gelecek isim belli oldu. Doğum iznine ayrılan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta” Nur Tuğba Namlı’nın doğum iznine ayrılması sebebi ile 7 Kasım’dan itibaren Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan’ın sunumuyla ekrana gelecek.

Ekrana taşıdığı çarpıcı haberlerle çok ses getiren programda Türkiye ve dünya gündemine dair önemli gelişmeler anlatılırken, fark yaratan haberler ile gündemin nabzı tutulmaya devam edilecek.

Neler Oluyor Hayatta hafta içi her gün canlı yayınla saat 09.00’da Kanal D’de

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Spiker Hilal Özdemir, 23 Kasım 1989 yılında dünyaya geldi. Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden tamamlayan Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gördü.

Show Tv, Kanal D, NTV Spor, NTV, SKYTURK360'ta haber spikeri olarak görev aldı. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

Haberin Devamı

Haziran 2018 tarihinde Medipol Başakşehir takımının milli kalecisi Volkan Babacan ile dünya girmiştir. Çiftin nikahını dönemin İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıymıştır. Şahitleri ise İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dönemin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Abdulhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!