No: 309 56. bölüm fragmanında hala bulunuyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 56. bölüm fragmanında hala bulunuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 17:57

No: 309 yayınlanan 56. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi No: 309 yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen heyecanlı dizisi No: 309 yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Lale, halayla görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tatil dönüşü çiçekçide biriken işlere yardım etmek isteyen Lale, Emir’in dadısı rahatsızlanınca ne yapacağını bilemez. Onur bu durum karşısında Emir’e bakmayı teklif eder. Onur’un Emir’e tek başına bakamayacağını düşünen Lale bu teklife pek sıcak bakmaz. Bu durum ikili arasında bir iddialaşmaya döner. Bu iddialaşmaya Nilüfer ve Kurtuluş da dahil olur. 2 gün boyunca çocuklarına bakacak olan Onur ve Kurtuluş için başta her şey yolunda giderken birden Emir ve Gülşah ortadan kaybolur.

BAKMADAN GEÇME!