No: 309 yeni bölüm öncesi 22. bölüm fragmanında ayrılık oyunu mu oynanıyor?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 yeni bölüm öncesi 22. bölüm fragmanında ayrılık oyunu mu oynanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 10:09

No 309 22. bölüm fragmanında ayrılık oyunu mu oynanacak. Songül ve Yıldız arasında geçen diyaloglar yeni bölüme damgasına vuracakken, aralarındaki bu sürtüşmenin çilesi yine Onur ve Lale tarafından çekilecek. No: 309 22. bölüm fragmanı yine heyecan dolu dakikalarda izleyicisinin karşısına çıkacak. Yıldız'ın ayrı ev konusundaki ketum davranışı, aile içerisinde yeni bir gerilimin doğmasına sebep olacaktır. Bu durumu bir türlü kaldıramayan Songül ise yine bir hışımla müstakbel dünürlerinin evini terk etmiştir. Onu ve Lale'nin gerçekten mi yoksa oyun icabıyla mı ayrıldığının merak edildiği No: 309 22. bölüm fragmanı haberimizde

Haberin Devamı

No: 309 yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Fox TV ekranlarının heyecan dolu dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça heyecanlı dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde ayrı ev konusunda tartışan Yıldız ve Songül’ü barıştırmaya çalışan Onur ve Lale ne yapacaklarını bilemezken yardımlarına Haluk yetişir. İşte, No: 309 22. bölüm fragmanıyla sizlerle.

No: 309 bir önceki bölümünde; Haluk’un Onur ve Lale’nin ilişkisini sorgulaması yeni kararlar alınmasına sebep olur. Evlendiklerinde ayrı eve çıkacaklardır. Bu karar Yıldız dışında tüm aileyi mutlu eder. Yıldız buna engel olmak için planlar içine girerken Onur ve Lale yeni ev heyecanını yaşarlar. Bu arada doktor Onur ,Onur’la konuşmak için şirkete gelir. 

Haberin Devamı

DİZİNİN GENEL KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

BAKMADAN GEÇME!