Nihal Candan kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nihal Candan kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 11:18

İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan, yepyeni bir projeyle ekranlara döndü. En son Survivor yarışmasında mücadele eden Nihal Candan, Kanal D ekranlarının yeni yarışma programı Alışveriş Melekleri’nde yer alacak. Peki katıldığı yarışma programlarıyla tanınan Nihal Candan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Nihal Candan, Alışveriş Melekleri’nin üç koçundan biri oldu. Moda programlarının fenomen yarışmacısı Nihal Candan, bu kez koçluk yaptığı yarışmacısıyla birlikte jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacak. Nihal Candan kimdir, kaç yaşında?
Asıl adı Gülnihal Candan olan Nihal Candan, Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Hukuk eğitimi gören Bahar Candan'ın babası ise akademisyen. Baba Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı. Karamanlı olan Hakan Candan, aynı zamanda Karaman Gündem adlı yerel gazetede köşe yazıyor. İşte Benim Stilim yarışmasının en çok dikkat çeken yarışmacılarından biri olarak adını duyuran Nihal Candan, Survivor 2016 sezonunun yarışmacılarından biriydi.

 

BAKMADAN GEÇME!