Müzik galip geldi

Güncelleme Tarihi:

Müzik galip geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2024 14:28

NİL Karaibrahimgil, yeni kitabı “Kanatların Var Ruhunda” ve yeni plağı “Tek Taşımı Kendim Aldım”ın lansman ve imza gününde D&R İstinyePark’ta sevenleriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Sevenlerine kısa bir konuşmayla teşekkür eden Karaibrahimgil, “İmza günleri benim için çok kıymetli. Konserlerde de bir araya geliyoruz ama böyle göz göze bakma imkânı pek olmuyor” dedi.

Yazmayı çok sevdiğini belirten Karaibrahimgil, “Ancak müzik her zaman için yazıya göre biraz daha galip geliyor. İçimden geçenleri müzikle anlatasım geliyor hep. Ancak baktığınız zaman bugün 4 kitap oldu. Dördüncü kitabımın imza günündeyiz. Yeni bir kitap gelir mi, şu an bilemiyorum” diye konuştu.

Gerek müzisyenliğinde gerekse yazarlığında ilham kaynağının çocuklar ve ‘içimizdeki çocuklar’ olduğunu kaydeden Karaibrahimgil, “Bu durum beni çok mutlu ediyor, çünkü çocuklar her şeyin gerçeğini o kadar güzel görüyorlar ve hissettiriyorlar ki insana. Bu nedenle çocukları kazanmak çok daha zor. Bugün imza günüme gelenlerin de çoğu çocuk. Eğer onları kazanabilmişsem ne mutlu bana” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!