Mustafa Yıldırım kimdir? Popstar Mustafa kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Yıldırım kimdir Popstar Mustafa kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 14:53

Popstar 2018'in dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Mustafa Yıldırım, son günlerde en çok merak edilen isimlerden oldu. Daha önce sahne tecrübesi olmayan Mustafa Yıldırım'ın kim olduğunu, yaşını ve kariyerini merak eden vatandaşlar, Mustafa Yıldırım hakkında merak ettiği konuları internette araştırıyor. Peki Mustafa Yıldırım kimdir? Mustafa Yıldırım kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Türkiye'nin en iyi seslerinin yarıştığı Popstar 2018'de tarzı ve duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çeken Mustafa Yıldırım, şu ana kadar yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Mustafa Yıldırım'ın kim olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar, sevilen yarışmacı hakkında detaylara ulaşmak için araştırma yapıyor. İşte Popstar 2018'in sevilen yarışmacısı Mustafa Yıldırım hakkında merak edilen her şey...

MUSTAFA YILDIRIM KİMDİR?

1990 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Mustafa Yıldırım, İstanbul'da yaşıyor ve Türkçe öğretmenliği yapıyor. Türk Sanat Müziği, Pop, Rock ve Fantezi müzik tarzında şarkılar seslendiren Yıldırım, yarışmaya katılmasında en büyük destekçilerinin öğrencileri olduğunu söylüyor. Yakın zaman önce İstanbul'a yerleşen Mustafa Yıldırım aynı zamanda kısa bir süre önce nişanlanmış. En çok çekindiği jüri üyesinin Armağan Çağlayan olduğunu söyleyen Mustafa Yıldırım,  uzun zamandır yarışmaya hazırlandığını ve hata yapma lüksünün olmadığını düşünüyor.

Haberin Devamı

MUSTAFA YILDIRIM'IN POPSTAR 2018'DEKİ İLK PERFORMANSINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!