Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşındadır? Mustafa Mert Koç hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşındadır Mustafa Mert Koç hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2019 20:30

Televizyon kariyerde Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile çıkış yakalayan genç oyuncu Mustafa Mert Koç'un hayatı televizyon izleyicileri ve magazinseverler tarafından merak ediliyor. Yakında yayın hayatına başlayacak olan Benim Adım Bir Melek isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncunun kariyer hayatı, bu gelişme ile beraber ön plana çıktı. Peki, Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşındadır? Mustafa Mert Koç hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflarla ilgi gören Mustafa Mert Koç, TRT1'de başlayacak olan Benim Adım Bir Melek dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Bu haberin ardından, "Mustafa Mert Koç kimdir? sorusu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte, oyuncu Mustafa Mert Koç'un biyografisi ve merak edilen hayatı.

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Genç oyuncu üniversite eğitimini siyasal bilgiler bölümünde tamamladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yapımcıların ve yönetmenlerin de dikkatini çeken Mustafa Mert Koç, Yeter adlı dizide asistan Mert karakterini canlandırdı.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Onur karakteriyle hayran kitlesini genişleten Mustafa Mert Koç, oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti.
Şahin Tepesi adlı diziyle bir kez daha ekranlara dönen oyuncu, TRT'in yeni dizisi Benim Adım Bir Melek dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mustafa Mert Koç'un nasıl bir performans sergileyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!