Sosyal medya Şiar Kılıç'ın annesi Gülizar Emanet'i konuşuyor - Müge Anlı’daki Gülizar Emanet kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya Şiar Kılıçın annesi Gülizar Emaneti konuşuyor - Müge Anlı’daki Gülizar Emanet kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2020 13:14

Sosyal medya Şiar Kılıç'ın annesi Gülizar Emanet'i konuşuyor. Ölümü şüpheli bulunan Şiar Kılıç için araştırmalar Müge Anlı’da devam ederken iddiaların odağındaki isim Gülizar Emanet sinir krizi geçirerek canlı yayını terk etti. Birlikte yaşadığı Hami Kıcı ile ilgili iddiaları reddeden Gülizar Emanet'in verdiği yanıtlar sosyal medyada tepki çekti

Haberin Devamı

Sakarya'nın Kocali ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında  9 yaşındaki Şiar Kılıç, yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti.9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Gülizar Amanet ve birlikte yaşadığı Hami Kıcı'nın çocuğu dövdükleri, çeşitli işkenceler uyguladıkları ve öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları iddiaları canlı yayına taşındı. 

ÖLÜM SÜSÜ MÜ VERİLDİ?

 "Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!" diyen anne Gülüzar Amanet'in çelişkili sözleri akıllarda soru işareti bıraktı. "Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek" diyen kadının yaşanacaklarını önceden rüyalarında görüyorum sözleri şaşkınlık yarattı. Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli tutulmasını isteyen izleyiciler küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'yı sorumlu tuttu. İddialar "9 yaşındaki çocuğun ölümüne yangın süsü mü verildi?" sorusunu düşündürdü.

Haberin Devamı

ŞÜPHE BIRAKAN İDDİALAR

Sık sık ev değiştirdiği ortaya çıkan Gülizar Emanet’in komşuları, Müge Anlı programında tanık oldukları olayları anlattı. Pek çok görgü tanığı Gülizar Emanet’in çocuklarını dilendirdiğini, şiddet uyguladığını iddia etti. Emanat’in eski evlerinden birini temizleyen görgü tanığının sözleri ise kan dondurdu. Tanık, “Evin duvarları sade kandı, örtündükleri yorgan kandı. Kanlı parmak izleri vardı. Çocukların her yerinde yara vardı, hele oğlan var ya çok kötüydü.”  Dedi.

Olaya tanık olan bir diğer izleyicinin “yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç'ın el ve ayak bilekleri yoktu.” Sözleri ise şüphe bıraktı. Konuyla ilgili bir diğer iddia ise Bahadır Bey ve Gülizar Amanet’in kavga ettiği, araya giren Şiar Kılıç’ın yere düşüp bir daha hareket etmediği.

YAYINI TERK ETTİ

Savcı ve polis 28 Temmuz 2020 tarihinde yanan evde inceleme başlatırken anne Gülizar canlı yayında sinir krizine girdi ve yayını terk etti. Boşandığı eşi ve ailesinin iddiaları üzerine sinirlenen Gülizar Amanet, 'bir daha yayına çıkmayacağım' diyerek yayından ayrıldı. Emanet'in 'gelir beni tutuklarsınız' sözleri ise şaşırttı. 

BAKMADAN GEÇME!