Mucize Aşk filmi konusu ve oyuncuları : Mucize Aşk filmi nerede, ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Mucize Aşk filmi konusu ve oyuncuları : Mucize Aşk filmi nerede, ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2023 13:21

Mucize Aşk filmi televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikayesinin konu edildiği Mucize Aşk izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Mucize Aşk filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, Mucize Aşk konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

2017 yapımı Mucize Aşk filmi 20219 yılında vizyonda girmişti. Etkileyici hikayesiyle beyazperdede izleyici tarafından beğeni toplayan Mucize Aşk bu kez televizyon ekranlarında yayınlanacak. Peki, Mucize Aşk filmi nerede çekildi? İşte, Mucize Aşk filmi konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler...

MUCİZE AŞK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan Aziz ve Mızgin çifti, Batı’da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiç de kolay olmayacaktır. Kötülerin ve ön yargılı insanların her yerde var olduğu dünyamızda Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir. Aziz deliler gibi âşık olduğu karısı Mızgin için, kusurlarından ve engellerinden kurtulmak için büyük bir azimle mücadeleye başlar. Ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımı ile mucizeleri bir bir gerçekleştirir.

Haberin Devamı

MUCİZE AŞK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Mucize Aşk, yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ın gerçekleştirdiği sinema filmidir. İzmir (Foça) ve Kars'ta çekilmiştir.

MUCİZE AŞK OYUNCULARI

Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Mucize Aşk filmi başrollerinde yine Mahsun Kırmızıgül yer alıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Mert Turak, Fikret Kuskan, Biran Damla Yılmaz gibi başarılı isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!