Metin Kuş kimdir? Survivor doktoru Metin Kuş kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Metin Kuş kimdir Survivor doktoru Metin Kuş kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 13:13

Survivor yarışmasının doktoru olarak tanınan Metin Kuş, sevilen yarışmanın arka planında olsa da sık sık gündeme gelen isimlerinden biri. Daha önce sağlıkla ilgili programlara konuk olan Metin Kuş, özellikle geçtiğimiz sezonun birincisi Atakan ile ilgili yaptığı açıklamayla adından söz ettirmişti. Peki, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Metin Kuş kimdir?

Haberin Devamı

Aslen Mersin’li Op. Dr.  Metin Kuş, 1963 yılında doğmuştur. Op. Dr. Metin Kuş;ilk orta ve lise öğretimini Tarsus'da tamamladı. Tıp Eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde,İ htisas Eğitimini Haydarpaşa Numune Hastanesinde ( 1990-1995) tamamlamıştır. Genel Cerrahi Uzmanı olan Dr.Metin KUŞ 1996 yılından beri Özel Göztepe Hastanesinde çalışmaktadır. Survivor Panorama'ya katılan doktor Metin Kuş, Survivor'daki en büyük sakatlığın Atakan'ın sakatlığı olduğunu söylemiştir.

Survivor Panorama'ya katılan Doktor Metin Kuş, Survivor'daki en büyük sakatlığın Atakan'ın sakatlığı olduğunu söylemişti. Geçmişteki yarışmacıların yaşadıkları sağlık sorunlarına değinen Metin Kuş, sakatlık sürecinin değerlendirme aşamasını şu sözlerle ifade etmişti; “Herkeste bir problem oldu. Nagihan’ın sakatlığı stres yarattı.  Nagihan’ın dizinde çelişkiler yaşadık. Bütün inisiyatif bendedir, bu konularda. Ne Acun ne Esat karışmaz, ben istemediğim zaman kimse yarışmaz. Bazen yarışmacı oynamak ister. Semih ile ilgili bir hikayemiz var, anlamı yok. Ben istemediğim zaman oynama şanları yok. Bu bir oyun, hayatınızın bir döneminde. Gelecek ve geçecek.

BAKMADAN GEÇME!