Meryem dizisinin 20. bölüm fragmanı yayında! Yeni bölümde katil mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin 20. bölüm fragmanı yayında Yeni bölümde katil mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 11:48

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Kanal D ekranlarının bu sezona damga vuran dizilerinden Meryem’in son bölümünde Savaş ve Oktay arasındaki sahneler ekrana kilitledi. Final sahnesinde Meryem, babasını öldüren kişinin Oktay olduğunu öğrendi. Peki 20. bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

Haberin Devamı

Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Bulduğu silah ile Oktay'ın karşısına çıkan Meryem, hesap sormaya başlar. Oktay, bu öğrendiklerinin yalan olduğunu söylese de Meryem ona inanmayacaktır. Meryem ve Oktay yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Meryem, babasının intikamını almak için Oktay'ı öldürecek mi?
Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba akşamı Kanal D'de!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.
Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!