Meryem dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 16:37

Meryem son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem'in son bölümünde aksiyon dolu dakikalar yaşandı. Genç kızın eline aldığı silah ile gösterdiği tepki, izleyicilerde şok etkisi yarattı. Peki, son bölümün ardından Meryem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merakla araştırılan dizinin yeni bölümü hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Meryem son bölümü ile heyecan dozunu arttırdı. Eline silah alan Meryem ve ona kendisini inandırmaya çalışan Oktay arasındaki sahne merak uyandırırken; 2. fragmana öpüşme sahnesi damga vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölümün ardından Kanal D'nin iddialı dizisi Meryem'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı

Meryem yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanları izleyicilerle buluştu. Dram ve sırlarla örülü senaryosuyla sık sık adından söz ettiren dizinin yeni bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Babasının katilinin Oktay olduğunu öğrenen Meryem, kendisini kaybediyor. Bulduğu silah ile Oktay'ın karşısına çıkan Meryem'in imdadına yeniden Savaş yetişiyor. Öte yandan dizi takipçilerinin uzun zamandır beklediği gelişme bu hafta yaşanıyor. Peki Meryem ve Savaş her şeye rağmen beraber olabilecek mi? İşte Meryem dizisinin 20. bölümünden ilk görüntüler ve detaylar!

Haberin Devamı

Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur. Öte yandan Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda zorlamaya devam eder. Meryem, ona kalbini açmak için tereddütler yaşarken Savaş'tan gelen yeni hamle kendi duygularını sorgulaması için bir fırsat olur. Savaş, Meryem'in daha önce kimseyi sevmediğini ve aşkı tam anlamıyla tadamadığını savunur. Meryem, ilk defa kalbini dinlemeye başlar ve aralarındaki engellerin kalkmasına yardımcı olur. Güçlü, Burcu'nun kalbindeki kilidi açmayı başarır. Burcu, taş gibi olmuş kalbini ilk defa Güçlü'ye teslim edecektir. Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle çarşamba akşamı Kanal D'de!

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.

Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!