Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 22:58

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Halil Albay’ın emirlerini dinlemeyerek baskına gitmesi, Nurettin Bey’in ani bir karar vermesine neden oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Üsküplü, Fatma’nın yüreğinde yaktığı ateşi dindirmenin yollarını aradı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Halil Albay’ın emirlerini dinlemeyerek baskına gitmesi, Nurettin Bey’in ani bir karar vermesine neden olur. Nurettin bey, hemen Kut şehrine hücum harekatı yapılmasını ister. Hazırlıklar yapılır… Fakat şehri koruyan teller vardır ve bu teller kesmeleri için tel makasları gerekmektedir… Gizli casus aracılığıyla Hamilton ile iletişimde olan Mehmet, tel makaslarını bozup, Türk neferlerini hareketini engellemek istemektedir. Mehmet bu hain planında başarılı olabilecek midir?

Haberin Devamı

Üsküplü’nün kararı

Üsküplü, Fatma’nın yüreğinde yaktığı ateşi dindirmenin yollarını arar… Artık tek aşkı vatan aşkıdır ve İngilizler’i Kut şehrinden atmadan durmayacaktır.
Yakup, Türk ordusunun hücum harekatı yaptığı haberini getirir. Bunun büyük bir intihar olduğunu bilen Üsküplü Türk neferlerini kurtarabilecek midir?

Hamilton’ın Yeni Görevi

Hamilton, Generalden şehri koruma görevini alır. Askerinin başında savaşa giren Hamilton, acımayacak ve zaferi elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır…

BAKMADAN GEÇME!