MasterChef'te ödülü kim kazandı? 18 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte ödülü kim kazandı 18 Aralık MasterChefte eleme adayı kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 23:55

MasterChef Türkiye'nin çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, eleme ve ödül oyunu heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmadan ayrılan eski yarışmacıların da oyuna dahil olduğu gecede, son beşe kalan isimler ödülü kazanmak için mücadele verdi. Ödül oyunu sonrasında ise haftanın 3. eleme adayı belli oldu. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı? 18 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, 18 Aralık Çarşamba akşamı 70. yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. MasterChef'in son bölümünde programa veda eden eski yarışmacılar stüdyoya konuk oldu. Yarışmacılarla beraber yemek yapan eski yarışmacılar, anılarını da tazeledi. Gecenin sonunda ise en kötü yemeği yapan bir isim eleme potasına girdi. İşte, MasterChef'in son bölümünde yaşananlar.

ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef'in yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar 10 bin liralık ödül için nefes kesen bir oyunda mücadele verdi. Cheddarlı bonfile dürüm, baharatlı patates kızartması, kaşarlı köfte, piyaz, cordon bleu, pancarlı patates püresinden oluşan menüyü en iyi yapan isim ödülü kazandı. Şeflerin tadımı sonrası, Alican ve Yekaterika ikilisi ödül oyununu almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oynanan ödül oyunu sonrası MasterChef yarışmacıları eleme oyununda fener balığı yapmak için mücadele verdi. En iyi balığı yaparak birinci olan isim Cemre oldu. Haftanın üçüncü eleme adayı Ekin oldu. 

ELEME POTASINA KİMLER GİRMİŞTİ?

MasterChef'in önceki bölümlerinde eleme potasına giren isimler belli oldu. Bu hafta en başarısız yemeği yaparak eleme potasına giren isimler Alican ve Batuhan olarak açıklanmıştı.

Cuma günü yapılacak olan eleme heyecanı Alican, Batuhan ve Ekin arasında geçecek.

BAKMADAN GEÇME!