MasterChef'te Masterclass ödülünü kim aldı? 5 Aralık MasterChef'te kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte Masterclass ödülünü kim aldı 5 Aralık MasterChefte kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2019 00:00

Büyük finalin adım adım yaklaştığı MasterChef'in yayınlanan 61. bölümünde Masterclass ödül heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları 5 bin TL'lik hediye çekini kazanmak için balık çeşitlerini yaptı. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef tarafından alınan MasterClass eğitimi sonrası bir isim ödülü kazandı. Peki, MasterChef'te Masterclass ödülünü kim aldı? 5 Aralık MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef'in son bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 5 Aralık Perşembe akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar balık yaparak beş farklı teknik öğrendi. Şeflerin eğitimini en iyi şekilde öğrenen bir yarışmacı ödülü almaya hak kazandı. Peki, MasterChef'in son bölümünde para ödülünü kim kazandı?

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef'te balık yapan yarışmacılar en iyi şekilde teknikleri öğrenmeye çalıştı. Şeflerden eğitim alan yarışmacılar daha sonra mutfakta karşı karşıya geldi. MasterChef'in son bölümünde en iyi tekniği yapıp ödülü kazanan isim Alican oldu. Alican 5 bin TL'lik para ödülü çekini almaya hak kazandı.

MASTERCHEF'TE ELEME NE ZAMAN? 

MasterChef'te büyük final öncesi eleme heyecanı da giderek arttı. MasterChef izleyenleri bu hafta eleme potasına giren Cemre, Yasin ya da cuma günü belirlenecek olan bir isimden hangisinin yarışmaya veda edeceğini sorguluyor.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de eleme 6 Aralık Cuma akşamı gerçekleşecek. Haftanın elenen ismi cuma günü yanıt bulacak. 

BAKMADAN GEÇME!