MasterChef son bölümde MasterClass kazananı kim oldu? Ödülü kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef son bölümde MasterClass kazananı kim oldu Ödülü kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2019 23:45

MasterClass heyecanının yaşandığı MasterChef son bölümünde kazanan isim bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. En iyi tatlının yapılmaya çalışıldığı MasterChef son bölümünde, Somer Şef tüm tatlıların tasarımlarını beğendi ve final aşamasına kalacak 2 tatlıyı belirlerken zorlandı. Peki, MasterClass ödülünü kim kazandı? İşte, MasterChef son bölümünde MasterClass ödülünü alan yarışmacı

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen 32. bölümünde MasterClass heyecanı yaşandı. MasterChef'in son bölümünde yaşanan eleme sonrası, ilginç tatlılar yapan ve en iyi yemeği hazırlamaya çalışan yarışmacılardan biri, bin TL değerindeki para ödülü kazandı. Peki, MasterChef'te MasterClass ödül oyununu hangi yarışmacı kazandı? Ödül kimin oldu? İşte, merak edilenler.

MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin MasterClass ödülünde Batuhan ve Yekaterina arasında zorlu bir mücadele geçti. İki yarışmacı arasında en iyi eti pişiren yarışmacı Yekaterina oldu. Böylece yarışmacı bin TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

MASTERCHEF'TEN KİM ELENMİŞTİ?

Yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşanmıştı. Güzide, Yekaterina, Cemre ve Ekin eleme adayı olarak jüri üyelerinin karşısına çıktı. Dört yarışmacı son bölümde elenmemek için yemeklerini yaptılar. Sevilen yarışmada finale kalan Güzide, Yekaterina, Cemre ve Ekin, "Hünkar Beğendi" yaptı. Yemeği en az beğenilen Yekaterina, MasterChef Türkiye macerasını tamamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!