MasterChef'te kim kazandı, kim seçildi? 14 Ağustos MasterChef 13. yarışmacı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, kim seçildi 14 Ağustos MasterChef 13. yarışmacı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2020 03:42

'MasterChef kim kazandı?' sorusu yarışmanın ekranlara gelen son bölümünde yanıt buldu. Final eleme turlarının devam ettiği MasterChef Türkiye'nin 14 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, en iyi tabağı yapan bir isim MasterChef 13. yarışmacısı olarak ana kadroya seçildi. Mehmet Şef'in uyardığı Büşra son bölümde gözyaşlarına boğularak "Artık ümidim kalmadı. Yapamıyorum" dedi. İşte, MasterChef Türkiye 14 Ağustos birincisi ve son bölümde isminin yazılı olduğu önlüğü alan isim...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 2. final eleme turu ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ana kadronun 13. isminin belli olacağı ilk oyunda, 9 yarışmacı Kişloren (Quiche Lorraine) yemeğini yapmaya çalıştı. Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacılar mutfakta zorlu anlar yaşadı. 40 dakikalık sürenin sonunda en başarılı tabakları hazırlayanlar; Uğur, Ebru, Gülşah, Arem ve Celal oldu. İkinci turda ise fındıklı yaratıcı yemeğin yapıldığı oyunda en iyi tabağı yapan isim MasterChef 13. yarışmacısı oldu.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef'in ekranlara gelen 25. bölümünde ilk turda yarışmacılar Kişloren (Quiche Lorraine) yapmak için mutfakta zamanla yarıştı.

Şeflerin tadımı sonrasında ilk turu geçen isimler Uğur, Ebru, Gülşah, Arem ve Celal oldu.

Haberin Devamı

İkinci oyunda ise Danilo, Mehmet ve Somer Şef bu kez yarışmacılardan fındıklı yaratıcı bir yemek yapmasını istedi. 40 dakikalık sürenin sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı.

Gecenin sonunda en iyi yemeği yapan isim Uğur Yılmaz Deniz oldu. Böylece MasterChef Uğur gecenin birincisi olarak 13. isim olmayı başardı.

BÜŞRA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Final turu devam ederken cuma akşamı da istediği başarıyı yakalayamayan Büşra'ya Mehmet Şef, "Artık kendine gelmen gerekiyor" dedi.

Balkona çıkan Büşra gözyaşları dökerek "Artık ümidim kalmadı. Yapamıyorum" dedi.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Yarışmaya Antalya'dan katılan Uğur Yılmaz Deniz, aşçı ve 26 yaşında. Deniz, ilk turda şeflerine özel tarifi olan bonfile sarma ile yarışmaya katılmıştı.

Katar Doha’da çalışma fırsatı bulduğunu söyleyen yarışmacı, lezzet konusunda başarılı olduğunu ancak sunum konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!