MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında? Uğur Yılmaz Deniz'in hayatıyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında Uğur Yılmaz Denizin hayatıyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2020 03:15

MasterChef 2020'nin yarışmacıları arasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz dikkatleri üzerine çekiyor. Tur elemelerinden geçerek MasterChef Tükiye'nin 16 kişilik kadrosuna girmeyi başaran MasterChef Uğur son bölümde izleyenler tarafından merak konusu oldu. Aşçı olan ve Katar’da iki sene mesleğini yapan Uğur, yemek yapmayı çok sevdiğini söylüyor. Peki, MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında? İşte, MasterChef yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'in hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de heyecan devam ederken, yarışmacılar da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu isimlerden biri de MasterChef Uğur oldu. MasterChef Türkiye final turunda 28 yarışmacı arasından ana kadroya gelen Uğur Yılmaz Deniz, Risotto yemeği ile şeflerden geçer oy almıştı. Aşçı olan MasterChef Uğur yarışmada iddialı olduğunu söylüyor. 

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR

Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşında ve aşçılık mesleğini yapıyor. Yarışmaya Antalya'dan katılan Uğur, Katar Doha'da 2 yıl aşçılık üzerine çalışmış.

 Lezzet konusunda başarılı ancak sunum konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini söyleyen MasterChef Uğur, Bodrum’da da mesleğini yapmış.

MasterChef Uğur, ilk turda şeflerine özel tarifi olan bonfile sarma yapmıştı. 

 

BAKMADAN GEÇME!