9 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

9 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2019 23:54

Masterchef'te dün akşam eleme adayları, dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Eleme adaylarının belli olduğu gecede, iki aday aynı oyu aldı ve ilginç bir durumla karşı karşıya kalındı. Gecenin sonuna doğru son eleme adayı da belli oldu. İşte, Masterchef 9 Eylül akşamına dair dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları bilgileri

Haberin Devamı

Ünlü şeflerin sunumunda ikinci sezonu ile ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye'nin bu haftaki ikinci bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Balık yemekleri yaparak yarışan her iki takım kıyasıya mücadele etti. Bunun yanında bir de bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekranlara gelen 10. bölümünde yarışmacılar yemeklerini İstanbul Boğazı'nda teknede yaptı. Yarışmacılar bu akşam; ızgara deniz levreği, deniz börülcesi, patlıcan salatası, atom, roka salatası ve tahin helvası ile yarıştı. Bu yarışmanın sonunda kaybeden takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan isim eleme potasına bir aday gönderdi. Eleme potasına gidecek diğer yarışmacı ise kaybeden takımın yarışmacıları tarafından belirlendi. İşte, MasterChef Türkiye'de bu akşam yaşananlar...

Haberin Devamı

Eleme oyununu kazanan Rıfat'ın kaptanlığındaki mavi takım oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından kırmızı takım büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bu sonuçların ardından kırmızı takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar üç adet tavuk yemeği ile yarıştı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmanın sonunda kazanan isim Mustafa oldu. Dokunulmazlığı kazanan Mustafa eleme potasına Nalan'ı gönderdi. Eleme potasına gönderilen diğer yarışmacı ise yapılan oylama sonucu belirlendi.

Eda ve Orhan aynı sayıda oy aldı. Dolayısıyla yarışmanın kuralları çerçevesinde takım kaptanı olan isim, eleme adayını belirlemek zorunda kaldı. Ancak eleme adaylarından Orhan'ın takım kaptanı olması ve Eda'nın ismini vermesiyle durum farklı bir hal aldı. Eda, eleme adayı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI

Takım kaptanları bu hafta birlikte yarışacak isimler şöyle;

MAVİ TAKIM: Rıfat - Faruk Batuhan - Açelya - Suna - Murat - Cemre - Güzide

KIRMIZI TAKIM: Orhan - Yasin - Batuhan - Eda - Ekin - Nalan - Mustafa

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda eleme gecesinin gerilimi dikkat çekti.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!