MasterChef'te dün akşam elemeye kimler kaldı? MasterChef'te erteleme şoku!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün akşam elemeye kimler kaldı MasterChefte erteleme şoku
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2019 07:42

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme adayları konusunda şok yaşandı. Toplam 6 eleme adayının çıktığı programda, eleme gecesi gerçekleştirilemedi. 6 adayın eleme potasında yer aldığını ifade eden Mehmet Şef, elemenin 31 Ekim akşamı olacağını söyledi. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? İşte, Masterchef'in son gecesinden bazı bilgiler

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin dün akşamki 39. bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar dokunulmazlık oyununu almak için birbirleri ile mücadele etti. Öte yandan dokunulmazlık oyununda iki takım arasında eşitlik yaşandı. Peki, MasterChef Türkiye'de dün akşam neler yaşandı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Oyun sonrası tadım bölümünde Yasin ve Eda arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Eda'ya "benimle muhatap olma" diyen Yasin tansiyonu yükseltti.

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununda bu hafta kırmızı ve mavi takım arasında eşitlik sağlandı. Eşitlik bozulmayınca şefler dokunulmazlık oyununun kazananını belirledi. Yarışmada bu hafta mavi takım oyunu kazandı.

Haberin Devamı

Bireysel dokunulmazlığı ise Batuhan kazandı.

İLK DEFA 6 ELEME ADAYI VAR

MasterChef Türkiye'de eleme adayı olarak dokunulmazlığı kazanan Batuhan, Suna'nın adını söyledi. Suna, eleme adayı olmasının ardından Batuhan'a tepki göstererek yaşlarına boğuldu.

Eleme potasına çıkacak son isim oylamanın ardından belirlendi ve en çok oyu alan Murat eleme adayı oldu.

MasterChef'in önceki bölümlerinde de Alican, Ekin, Rıfat ve Eda eleme adayı olarak belirlenmişti.

ELEME NEDEN YAPILMADI?

MasterChef'te 6 adayın yarışacağı haftanın elemesi bu akşam yapılacak.

Dün akşam yapılması beklene eleme, ilk kez 6 yarışmacının yer alması sebebiyle bu akşama ertelendi. Mehmet Yalçınkaya elemenin yarına bırakılma sebebini yarışmacılara, bu durumu gerekçe göstererek açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!