MASTERCHEF SERGEN KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef All Star yarışmacısı Sergen Özen'in hayatı hakkında bilgiler...

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR, kaç yaşında ve nereli İşte MasterChef All Star yarışmacısı Sergen Özenin hayatı hakkında bilgiler...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2023 20:55

MasterChef Sergen'in hayatı, izleyenlerin dikkatini çekiyor. All Star sezonu ile heyecanına devam eden MasterChef'e katılan isimlerden biri de 2021 sezonu yarışmacısı Sergen Özen oldu. Rakipleri ile yaşadığı tartışmalarla son günlerde gündeme gelen MasterChef Sergen, ağlayarak stüdyoyu terk etmişti. Otelcilik lisesinden mezun olan ve aşçılığa çok genç yaşlarda başlayan MasterChef Sergen, köfte dükkanı işletiyor. Peki, MasterChef Sergen kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte MasterChef Sergen Özen'in hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef Sergen kimdir, sorusu izleyenlerin gündemine geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın iddialı isimlerinden olan Sergen, Barbaros'la yaşadığı tartışma sonrası bu kez Kıvanç ve Suna ile gerginlik yaşadı. Geçtiğimiz sezon dörtlü finale ilk kalan Sergen Özen, 9 yıldır aşçılık sektöründe ve özellikle et yemeklerinde kendisine çok güveniyor. İşte, MasterChef yarışmacısı Sergen Özen'in hayatı ve biyografisi.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef Sergen, 1996 doğumlu. Tekirdağ'dan yarışmaya dahil olan Sergen Özen, Otelcilik lisesinden mezun ve genç yaşlardan bu yana aşçılık mesleğiyle uğraşıyor.

9 yıldır aşçılık sektöründe olan yarışmacı, özellikle et yemeklerinde kendisine güvenmektedir.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde köftecilik üzerine dükkanı olan Sergen, iddialı isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da düzenlenen gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunan MasterChef Sergen, Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etmiştir.

BAKMADAN GEÇME!