MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokelli'nin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler...

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokellinin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 02:20

MasterChef Esra'nın hayatı, yarışmanın son bölümüyle dikkat çekti. All Star'da ekran macerasına devam eden MasterChef Esra Tokelli, bu hafta eleme adayı olarak potaya girdi. Daha önce 2020 sezonunda yarışan Esra Tokelli All Star'da da şeflerden tam not almaya devam ediyor. Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, yarışmadan ayrıldıktan sonra kendine ait bir restoran açarak kariyerine aşçılık yaparak devam etti. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Esra kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef All Star'da bu hafta Esra Tokelli eleme potasına girdi. İddialı isimlerden olan MasterChef Esra günümüzde de şef olarak kariyerine devam ediyor. Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katılan Esra Tokelli MasterChef'te de 2020 sezonunda yarışmıştı. Peki, MasterChef Esra kaç yaşında nereli? İşte, ayrıntılar.

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Esra Tokelli , MasterChef 2020 sezonunda yarıştı. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken eski yarışmacı İstanbul doğumlu.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katıldı ve birinci oldu.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını ifade etmişti. MasterChef Esra yarışmadan ayrıldıktan sonra kendine ait bir restoran açtı ve yemeklerini sosyal medyasından paylaşmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!