MASTERCHEF ESRA KİMDİR, kaç yaşında? MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokelli nereli kaçıncı oldu? işte hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF ESRA KİMDİR, kaç yaşında MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokelli nereli kaçıncı oldu işte hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2023 01:32

MasterChef Esra kimdir? sorusu ekran başındakilerin odaklandığı konulardan oldu. Büyük finale doğru yaklaşan MasterChef All Star'da şef önlüğünü kazanan isim Esra seçildi. Şampiyonluğa bir adım daha yakaşan MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokelli, Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışması ile daha önce de ekranlara gelmişti. MasterChef'te de 2020 sezonunda yarışan iddialı yarışmacı, gösterdiği performans ile şeflerden tam not alıyor. Peki, MasterChef Esra kaç yaşında, nereli? MasterChef Esra kaçıncı oldu? İşte, Esra Tokelli'nin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Esra'nın hayatı, yarışmanın son bölümüyle dikkat çekti. Daha önce 2020 sezonunda yarışan Esra Tokelli All Star sezonunda şef önlüğünü kazanarak yarı final biletini aldı. Esra Tokelli böylece ilk 5'i garantiledi. Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, kendine ait bir restoran açarak kariyerine aşçılık hayatına adım attı. Peki, MasterChef Esra nereli? İşte, ayrıntılar.

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Esra Tokelli , MasterChef 2020 sezonunda yarıştı. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken eski yarışmacı İstanbul doğumlu.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katıldı ve birinci oldu.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını ifade etmişti. MasterChef Esra yarışmadan ayrıldıktan sonra kendine ait bir restoran açtı ve yemeklerini sosyal medyasından paylaşmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!