MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef'te eleme potasına giren isimler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayları kimler oldu İşte MasterChefte eleme potasına giren isimler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2020 07:23

'MasterChef eleme adayları' 8 Ekim tarihli MasterChef'in 73. bölümünde belli oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanının yaşandığı gecede kırmızı takım iki yarışmacısını potaya gönderirken mavi takım kendisini garanti altına aldı. Eray'ın dokunulmazlığı kazandığı 8 Ekim MasterChef son bölümünde Sefa'nın yemek yaparken kaza geçirmesi ekranlara damga vurdu. Peki, bu akşam MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte, 8 Ekim MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan yarışmacılar...

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin 8 Ekim akşamı ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık mücadelesinde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları zamanla yarıştı. Kök sebzelerden beş çeşit konsepti menüsünün hazırlandığı gecede kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Eray, ilk eleme adayı olarak potaya Berker'i gönderdi. Diğer eleme adayı da kırmızı takım oylamalarının sonuçlanmasıyla netleşti. İşte, MasterChef son bölüm özeti ve eleme potasındaki isimler. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de gecenin ilk eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Eray belirledi. Eray 'kapatılmamış hesabımız var' diyerek Berker'i eleme adayı olarak seçti. 

Kırmızı takımda yapılan oylama sonucunda diğer eleme adayı ise Tanya oldu. 

MasterChef 2020'de oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Serhat ve Walison eleme potasına giren isimlerden olmuştu. 

Haberin Devamı

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda bir kez daha mücadele verdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda, yarışmacılardan Danilo Şef'in imza tabağı olan yeşil kuzu dövmesi yapmasını istedi. Şefler yarışmacılara bireysel dokunulmazlık oyununda 40 dakika süre verdi.
 
Oyun sırasında, Sefa elini kesti. Kaza geçiren Sefa yemeğini yetiştiremedi. Sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı ve en başarılı yemek Eray ve Berker'in seçildi. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı alan isim Eray oldu.  Eray 5 dokunulmazlık kazanarak bu sezonun rekoruna imza attı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde, şefler kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından kök sebzelerden beş çeşit konsept istedi. Kereviz, patates, havuç, pancar, zencefil, sarımsak, turp, soğan, rezene, ıspanak ve yer elması olarak verilen bu kök sebzelerden beş çeşit yemek gecenin belirleyici menüsü oldu. 

45 dakikalık sürenin ardından Danilo, Somer ve Mehmet şef yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı.

Haberin Devamı

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım şeflerin oylamasıyla mavi takım oldu.

Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için bir kez daha tezgah başına gitti. 

 

BAKMADAN GEÇME!